TKK Techniek

Telefonisch contact: 0317 - 765065

TKK TechniekKlimaattechniek goed geregeld!

TKK TechniekMeettechniek goed geregeld!

TKK TechniekRegeltechniek goed geregeld!

TKK TechniekKlimaattechniek goed geregeld!

Vacatures  


Op dit moment zijn er vacatures beschikbaar:

 

(Aankomend) software-engineer, inbedrijfsteller meet- & regeltechniek (M/V)

TKK Techniek is sinds 2011 de gespecialiseerde system-integrator voor optimalisatie, modificatie en renovatie van meet- & regeltechniek voor bestaande gebouw gebonden HVAC installaties in onder andere utiliteit, offshore, datacenters en retail. Het draait bij ons om samenwerking met onze opdrachtgevers door middel van toepassing van onze kennis en producten.

Door het groeiende aantal projecten in Nederland en soms daarbuiten zijn wij opzoek naar een (aankomend) software-engineer/ inbedrijfsteller meet- & regeltechniek met een sterke focus op proceskennis en kwaliteit. Je komt te werken in een klein team waarin persoonlijke benadering, ontwikkeling en kennisdeling altijd prioriteit zijn. We doen het samen!

Wat kunnen wij je bieden:

  1. - Minimaal 24 uur - maximaal 40 uur per week
  2. - Ontspannen werksfeer met flexibele werktijden
  3. - Afwisselend werk bij ons op kantoor in Apeldoorn, thuis of in gebouwen van opdrachtgevers in voornamelijk bestaande installaties
  4. - Producttrainingen & vakgerichte opleidingen
  5. - Veel aandacht voor jouw inbreng in ons bedrijf
  6. - Arbeidsvoorwaarden; een goed salaris, auto van de zaak, laptop- & telefoon van de zaak, 25 vrije dagen & 13 ADV dagen, pensioen & arbeidsvoorwaarden conform CAO klein Metaal. Kortom alles is  gewoon goed geregeld.

 

Wat kan jij ons bieden:
Als (aankomend) software-engineer/inbedrijfsteller heb je minimaal een MBO diploma in de richting installatietechniek of elektrotechniek. Je hebt gedegen proceskennis en hebt minimaal 5 jaar ervaring met diverse regel- & veldapparatuur van diverse fabricaten in gebouw gebonden HVAC installaties. Bijvoorbeeld door je achtergrond als servicetechnicus, (aankomend) inbedrijfsteller.

Samen met je collega’s ontwikkel je oplossingen voor onze opdrachtgevers en durf je beslissingen te nemen. Mede op basis van jouw (proces)kennis en ervaring doe je verbetervoorstellen en programmeer je software voor Trend en/of Priva regelapparatuur, aansluitend stel je deze op locatie in bedrijf. Het oplossen van complexe storingen in de 2e lijn komt regelmatig voor. Daarnaast heb je basiskennis van ICT en dataprotocollen zoals BACnet, MODbus, etc. Rapporteren en communiceren doe je natuurlijk in goed Nederlands of goed Engels.

Uiteraard snappen wij dat je niet dit gehele pakket beheerst maar als je bereid om dit te leren dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij ontmoeten graag kandidaten (Ook als je profiel niet helemaal matcht).
Denk je dat je bij ons past, neem dan contact op met:

Thijs Terken                                        
0621166044                                      
 

Huub Klein Koerkamp
0646613453

TKK Techniek BV
Hoenderparkweg 96b
7335 GX Apeldoorn
www.tkktechniek.nl 

Service en onderhoud
TKK Techniek biedt u een onderhoudscontract op maat voor uw meet- en regelinstallatie.
Thermografie
Helder metingen met thermografische opnames en luchtdichtheidsmetingen.
Software-engineering
TKK Techniek kan uw organisatie ondersteunen met software-engineering.
Energiebesparing
De specialisten van TKK Techniek adviseren u graag over de mogelijkheden van uw installatie...