Software-engineering

TKK Techniek kan uw organisatie ondersteunen met software-engineering. Dit is mogelijk bij ons op kantoor of op de door u gewenste locatie.
Software-engineering kunnen wij met onderstaande productlijnen voor u verzorgen:

  • TREND: IQ3, IQ4 en TONN
  • Priva: Top Control (alle generaties)
  • Priva BlueID: TC Engineer
  • Johnson Controls: DX9100

We gaan hierbij uit van de door u aangeleverde regeltechnische omschrijving en tekeningen.

Als er geen regeltechnische omschrijving voorhanden is kan TKK Techniek uiteraard een omschrijving voor u opstellen. Dit doen we dan op basis van tekeningen, bestekken en/of een PID-schema.

Ook koppelingen t.b.v. het uitwisselen van gegevens met producten of installaties van derde partijen zijn mogelijk. Modbus, BACnet of M-bus worden steeds vaker toegepast.

TKK Techniek heeft hier veel ervaring mee en kan deze koppelingen met de benodigde netwerkarchitectuur zowel hardwarematig als softwarematig voor u realiseren.


Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden. Bel voor een vrijblijvende kennismaking 0317-765065

Inbedrijfstelling

TKK Techniek kan uw software of de door ons geprogrammeerde software met bijbehorende DDC-apparatuur en installaties ook voor u in bedrijf stellen.
Voorafgaand aan de werkelijke inbedrijfstelling wordt de installatie door ons zowel hydraulisch als luchtzijdig aan de hand van de beschikbare documentatie gecontroleerd. Aansluitend wordt er door ons een nauwkeurige IO-test gedaan. Vervolgens wordt de installatie van de juiste parameterinstellingen voorzien en de algehele werking van de installatie gecontroleerd.
Rapportage vindt plaats door middel van checklijsten, tekstuele rapportages en revisietekenwerk.

TKK Techniek heeft zeer ruime ervaring met projecten in de industriële omgeving en heeft zodoende veel gewerkt met testprocedures als FAT (Factory Acceptance Test), I-SAT (Initial Site Acceptance Test) en SAT (Site Acceptance Test). Deze testen worden uiteraard voorzien van de bijbehorende rapportages.

Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden. Bel voor een vrijblijvende kennismaking 0317-765065